Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Spis:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Recept uit Spis: