Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Wat het Groene Hart schaft: