Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken: