Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: