Recept uit Sous vide:
Selderij
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, fleur de sel, olijfolie en selderijblad
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Home made: