Recept uit de zilveren lepel:
Kalfsvlees in melk met ham
- Ingrediënten:
- kalfsvlees, melk en rauwe ham
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / nagerecht uit Moleculair koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel: