Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Stamppot stokvis
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, melk, mosterd, rijst, stokvis, ui, water en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stamppot / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, margarine, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rijst, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Noma:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland: