309 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterbroodeifruitkaasknoflooknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehakttijmtomatenpureeuivisvolle melkwaterwortelzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food 1 notitie

Recept uit Solo Food:

Troostpasteitjes

Ingrediënten:
boter, donker bier, eidooier, gemberpoeder, belegen kaas, grove mosterd, kruimige aardappels, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtkoek, runderriblappen, uien, vlees en wittewijnazijn

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Italiaans gehaktbrood

Ingrediënten:
ei, gemalen chilipeper, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmaham, prei, rundergehakt en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Big Mac pastei

Ingrediënten:
amerikaanse mosterd, corned beef, dillerelish, gedroogde dille, kruimeldeeg, melk, sesamzaad en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pastei
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Eierragout met lamsham in brood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosui, boter, ei, gekookte lamsham, groentebouillon, kerriepoeder, melk, pastrami, pekelvlees, peper, peterselie, rond brood, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Carpaccio cipriani

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, melk, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Carpaccio

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, melk, runderhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...