Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Rosé gebraden kalfshaas met saliejus
- Ingrediënten:
- aardappels, boerenboter, boter, kalfsfond, kalfshaas, melk, olijfolie, pastinaak, rode port, rode wijn, salie en spruitjes
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, ei, gehakt, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, room, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Okoko recepten: