Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Gevulde lange vingers
- Ingrediënten:
- bloem, citroenschil, ei, eierdooier, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk en zonnebloemolie
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- koek en gebak / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, eiwit, fruit, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, ricotta, suiker, ui, volle melk, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: