Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Gevulde duifjes - pichones rellenos
- Ingrediënten:
- ei, jonge duif, knoflook, melk, mild paprikapoeder, olie, olijfolie, oud witbrood, peper, serranoham, vet spek en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, gehakt, groentebouillon, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, spinazie, tijm, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: