Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gehaktmedaillons - svizzere
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brood, mager rundergehakt, melk, olijfolie, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, ei, kaneel, knoflook, laurier, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem: