Recept uit Turkse kookkunst:
Kuru fasulye pilakisi - Witte bonen in saus
- Ingrediënten:
- gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Snack / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Groot handboek sauzen: