Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Ossobuco alla Milanese
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, peterselie, tomaat, ui, vleesfond en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan: