Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Gevulde aubergines
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaten, uien, water en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, rijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De worst story:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Brouw het zelf: