Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Pizza & pasta:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Recept uit Trattoria:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: