Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren
- Ingrediënten:
- gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, lamsgehakt, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, rijst, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek: