Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Teriyaki van makreel
- Ingrediënten:
- makreel, mirin, sake, sojasaus en suiker
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, mirin, olie, peper, rijstazijn, sake, sesamolie, sesamzaad, sjalot, sojaolie, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Noedels:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]: