Recept uit Istanbul:
Midye dolma
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, boter, krenten, langkorrelige rijst, mosselen, pijnboompitten, kaneel, nootmuskaat, piment, zout, ui en water
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, brood, citroensap, ei, gehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Food & Friends: