78 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baking sodablauwe bessenbotercitroenraspcitroensapcitroenschilcrème fraîcheeieiwitfijne kristalsuikerfruitkaneelkristalsuikermascarponemelknootmuskaatpoedersuikerslagroomsuikervanillearomawaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Custardtaart

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, eidooier, kaneelstokje, melk, reuzel en vanille-essence

Keuken:
Cajun
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Bosbessen-crumblemuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe bessen, bloem, bosbessen, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, granny smith, kruimeldeeg, melk en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Abrikozengangmaker

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenconfiture, amandelspijs, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, ei, melk, patentbloem, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroenbroodjes uit Whitby - Whitby lemon buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Belgian buns uit de 18e eeuw - Belgian buns, 18th century

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, nootmuskaat en poedersuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Bosbessen-crumblemuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe bessen, bloem, bosbessen, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, granny smith, kruimeldeeg, melk en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Appel-perenstoompudding

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, broodkruim, citroen, citrussap, creme anglaise, ei, geklaarde boter, melk, patentbloem, peer, rietsuiker en sinaasappel

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Engelse appelcake

Ingrediënten:
appelen, bakkerskruiden, bakpoeder, bloem, boter, citroen, eieren, gekonfijt fruit, griessuiker, melk en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Ricottataart - torta di ricotta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine kristalsuiker, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, ricotta en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Kranskoek - ciambellone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, melk, mistrà, natron, rozijnen, suiker, suikerstrooisel en zilverkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Honingmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, honing, margarine, melk, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Gebakken kwarktaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenen, ei, eiwit, kristalsuiker, kwark, maïzena, melk, rozijnen en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Bosbessen-olijfolietaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbes, boter, citroenschil, ei, extra vierge-olijfolie, melk, sinaasappelsap, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:

Calas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, crème fraîche, ei, frituurolie, gemalen kaneel, gemberpoeder, jam, kortkorrelige rijst, melk, nootmuskaat, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Creools / Noord-Amerikaans
Soort:
rijst / koek en gebak / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met citruszest

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenzest, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, sinaasappelzest, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Engelse appelcake

Ingrediënten:
afdekgelei, appels, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, confituur, eierdooier, eieren, kristalsuiker, melk en rozijnen

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Recept uit Het gouden bakboek:

Gevulde pannenkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroen, eieren, grand marnier, melk, munt, room, sinaasappels, suiker, vanillepuddingpoeder en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Zoete kaastaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, ei, magere kwark, margarine, melk, paneermeel, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...