Recept uit Turks kookboek:
Kuzu etli sebze çorbasi - Lamssoep met groenten
- Ingrediënten:
- boter, laurier, peterselie, prei, selderij, sjalot, ui, water, wortel, yoghurt en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg: