Recept uit Deutsche Küche:
Aardappelfond
- Ingrediënten:
- gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, tijm, vastkokende aardappel en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag: