152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbruine suikercitroencitroensapknoflooklaurierbladoliepeterselierode uirode wijnrozemarijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Dil sis - Tongspiesjes met gestoofde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, laurier, lente-ui, olijfolie, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, venkelknol, witte peper en zeetongfilets

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Zelfgemaakte tomatenketchup

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, dijonmosterd, donkere melasse, knoflook, laurier, olijfolie, passata, rode wijnazijn, stroop, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Gesmoorde tomaten

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Herten Biefstuk Met Cassiscompôte

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cassisbessen, cognac, hertebout, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maldon zeezout, olijfolie, rozemarijn, roze peperkorrels, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Zoetzure prei met geitenkwark en krenten

Ingrediënten:
appelazijn, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, geitenkwark, kervelblad, knoflook, krenten, laurier, olijfolie, prei, rode ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde basilicum, knoflook, kristalsuiker, lamsgehaktballetjes, laurier, spaghetti, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, voorgerecht, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Recept uit Jamie's Amerika:

Mijn heldhaftige barbecuesaus

Ingrediënten:
appelsap, balsamicoazijn, bruine basterdsuiker, engelse mosterd, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnzaad, koriander, kruidnagel, laurier, olijfolie, rode spaanse peper, rozemarijn, sinaasappel, tijm, tomatenketchup, ui, venkelzaad, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Haricots verts met freekeh en miso

Ingrediënten:
banaansjalot, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, doperwtenscheuten, dragon, edamamebonen, fijne kristalsuiker, freekeh, groentebouillon, grof zeezout, haricots verts, knoflook, laurier, mirin, nanami togarashi, nigellazaad, olijfolie, sake, shiitakes, sinaasappelschil, ui, witte misopasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brochettes van reuzengarnalen

Ingrediënten:
bieslook, chilipoeder, citroensap, laurier, olijfolie, peper, rauwkost, reuzengarnalen, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaten, uien en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Sint Jakobsschelpen in sherry-botersaus

Ingrediënten:
amontillado sherry, olijfolie, laurier, boter, boter, bladpeterselie, laurierblaadjes, noot, peperkorrels, 
zout en peper, peterselie, sherry-azijn, sint jakobsschelpen, sjalotje, suiker en zwarte peperkorrels

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Sint Jakobsschelpen in sherry-botersaus

Ingrediënten:
amontillado sherry, olijfolie, laurier, boter, boter, bladpeterselie, laurierblaadjes, noot, peperkorrels, 
zout en peper, peterselie, sherry-azijn, sint jakobsschelpen, sjalotje, suiker en zwarte peperkorrels

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Linzen met gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bruine basterdsuiker, cherrytomaatjes, crème fraîche, dille, donkere linzen, koriander, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, tijm, witte ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Ariisjokhartjes

Ingrediënten:
anijszaad, artisjokhart uit blik, citroenen, knoflook, korianderzaad, laurier, mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn, sherry, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knapperige pappardelle

Ingrediënten:
bimi, broccoletti, champignons, choisum, citroen, fijne kristalsuiker, knoflook, laurier, olijfolie, panko, pappardelle, peterselie, slagroom, tijm, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Lamsschenkels

Ingrediënten:
appelazijn, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, koolrabi, lamsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, rode wijn, runderfond, sjalotjes, suiker, tijm en zout

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Haal meer recepten op...