Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde varkensborst

Ingrediënten:
appelsap, ciderazijn, donker bier, grove mosterd, honing, jeneverbes, laurier, olijfolie, palmkool, peper, rode ui, varkensborst, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Collard greens, knolraap & varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cavolo nero, extra vierge olijfolie, knolraap, kool, laurier, snijbiet, spruit, varkensschenkel, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids

Recept uit Bijzondere groentegids:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sojaroom en zuurkool

Soort:
soep/bouillon / groente / suikerwerk
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:

Sardines in het zuur

Ingrediënten:
bloem, laurier, olijfolie, peperkorrels, sardines, ui en witte wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Eendenborst met gemarineerde mandarijnen

Ingrediënten:
anijsster, kruidnagel, laurier, mandarijnen, mandarine napoléon, peper, plantaardige olie, sinaasappelsap, suiker, tamme-eendenborstfilet, vanillestokje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

prei met TAHIN

Ingrediënten:
laurierblaadjes, olijfolie, preien, tijm, knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Ovengedroogde tomaten

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoetzure zilveruitjes

Ingrediënten:
champagneazijn, laurier, geel mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, suiker, water en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van in de oven gebakken bietjes met merikswortelroom

Ingrediënten:
bietjes, crème fraîche, dille, knoflook, koolzaadolie, laurier, mierikswortel, mierikswortelpuree, olijfolie, tijm, volle yoghurt, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht uit Veg!:

Puy-linzen in een dressing

Ingrediënten:
citroensap, groentenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, puy-linzen, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Jong Konijn op z’n Hollands

Ingrediënten:
aardappel, appelmoes, boter, jong duinkonijn, laurier, olijfolie, peper en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfszwezerik met gepekelde tong

Ingrediënten:
gepekelde rundertong, italiaanse slasaus, kalfszwezerik, kruidnagels, laurier, mierikswortelsaus, mosterd, olie, peperkorrels en sla

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / orgaanvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Gerookte kabeljauw en cannellini-bonen

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, cannellinibonen, extra vierge-olijfolie, gerookte kabeljauwfilet, laurier, peperkorrels, peterselie en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...