Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde varkensborst
- Ingrediënten:
- appelsap, ciderazijn, donker bier, grove mosterd, honing, jeneverbes, laurier, olijfolie, palmkool, peper, rode ui, varkensborst, zeezout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: