Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Francesca Kookt!:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg: