Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Fagioni in salmi - Gestoofde fazant
- Ingrediënten:
- bleekselderij, fazant, kippenlever, laurier, olijfolie, rode wijn, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, knoflook, knolselderij, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Soepen:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Modernist Cuisine [2]: