358 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapgroenteknoflookmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiselderijsuikertijmuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Consommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kruidnagel, mager rundvlees, meiraap, prei, rundermergpijpjes, uien, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Aspic - gelatina

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kalfsschenkel, prei, runderbeenderen, rundergehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / garnituur
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Geklaarde mosselfonds

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, champignons, dillestelen, dragonstelen, eiwit, fleur de sel, gelatine, imperial-kaviaar, kervel, mosselfond, noilly prat, prei, snoekbaarsfilet, tomaten, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Tête de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, grof zeezout, kalfswang, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Dim sum

Ingrediënten:
bleekselderij, buffalo's, eiwit, gemalen komijn, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente ui, meelwormen, notenolie, risottorijst, sambal oelek, sesamolie, sherry, shiitake, sjalot, sojasaus, sprinkhanen, witte peper, wontonvel, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kaasbavarois - bavarese di caprini

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, caprino, eiwit, olijfolie, peper, radijs, rucola, slagroom, tomaat, vette geitenkaas, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / kaas
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Boekweitvulling voor kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, boekweitgrutten, boter, champignon, droge sherry, eiwit, geblancheerde amandelen, gemalen kaneel, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, port, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Consommé van noordzeekrab met Zeeuwse algen

Ingrediënten:
bleekselderij, codium, eiwit, knoflookolie, noordzeekrabben, pastis de marseille, peper, piment d'espelette, prei, tomatenpuree, ui, venkelknol, water, witte wijn, wortel, zeesla, zeewier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Walldorf-eiersalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, granny smith, mayonaise, veganaise, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Geitenkaasbavarois

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwitten, geitenkaas, gelatineblaadjes, olijfolie, peper, radijsjes, rucola, slagroom, tomaat, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenrol met boekweitvulling

Ingrediënten:
balsemiekazijn, bleekselderij, boekweit, boekweitgrutten, boter, champignon, droge witte wijn, eiwit, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, koudgeperste olijfolie, madeira, medium dry sherry, rodewijnazijn, sjalot, spinazie, tarwekiemen, tijm, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsjus en -farce

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, eiwit, geklaarde boter, kalfsafsnijdsel, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsvlees, laurier, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, room, sjalot, tomatenpuree, wintertruffel, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / saus
Haal meer recepten op...