Basisrecept uit De kunst van het koken:
Crêpes soufflées - Gerezen beslag voor gevulde flensjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brandy, eidooier, eiwit, melk, rum, sinaasappellikeur, suiker, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- beslag/deeg / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Home made:
Recept uit De banketbakker: