Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fazant met witloof
- Ingrediënten:
- boter, bruine jus, fazant, peper, peterselie, selderij, suiker, witlof en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Honey & co:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: