593 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcourgettegembergroentelaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:

Wraps van eend met hoisinsaus

Ingrediënten:
bosui, eendenborst, gember, hoisinsaus, knoflook, knolselderij, korianderblaadjes, rode ui, wortel en wraps

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Recept uit Lekkere recepten van het land:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurierblaadjes, peterselie, preien, rozemarijn, tijm, uien, wortels, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, peterselie, selderijknol, tijm, ui, vleestomaat en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Marinade

Ingrediënten:
bloem, knoflook, knolselderij, laurier, pinot noir, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gemüsefond - Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde shiitake, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, peterseliestelen, prei, raapolie, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Wildpeper van everjong met pinot noir

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brooddeeg, grof zout, jeneverbessen, kirsch, knoflook, knolselderij, pinot noir, prei, schouder van jong everzwijn, varkenspoten, wortel, zoutdeeg en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Schweinefond - Varkensfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, tijm, ui, varkensschenkel, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Winterminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, groene kidneybonen, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, pastaschelpjes, prei, tomatenblokjes uit blik, verse tijm en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Hühnerfond - Donkere kippensoep

Ingrediënten:
hanenrug, kippenrug, knoflook, knolselderij, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Tijmsaus

Ingrediënten:
aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
saus
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hazenbouillon met port

Ingrediënten:
bouillonblokje, hazenbout, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, laurier, peper, peperkorrels, prei, rode port, rookspek, selderijblad, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Corned beef

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, mosterdzaad, pastinaak, peperkorrels, rodewijnazijn, runderborststuk, sjalot, venkel, wortel en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...