Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Vörös boros aszalt szilva - Gedroogde pruimen in rode wijn
- Ingrediënten:
- citroenschil, gedroogde pruimen, kaneel, kruidnagel, rode wijn en suiker
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, honing, kaneelstokje, knoflook, kristalsuiker, kruidnagel, laurier, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, peer, rode kool, sinaasappel, sinaasappelschil, slagroom, steranijs, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit Spaans kookboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / nagerecht uit Provence:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Drinken / aperitief uit Home made: