83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbleekselderijbloemeifruitgroenteknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrode wijnazijnroomtijmtomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Salmis van Schotse sneeuwhoen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, doorregen spek, jeneverbes, kippenfond, madeira, peper, port, rode wijn, rode wijnazijn, schotse sneeuwhoen, tafelsuiker, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Jachtschotel met rodekool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gemalen kruidnagel, handappels, kaneel, kruimige aardappels, maïzena, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode kool, rodekool, rode wijn, rundergehakt, suiker, uien, water, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Soep van geroosterde pompoen met kaneel

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, chilipepervlokken, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, pijnpitten, pompoen, suiker, ui, verse koriander, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gnocchi in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, romatomaat, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Hummuscups

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, boter, groente, harissa, honing, koriander, munt, olijfolie, peper, rijst, rode biet, sesamolie, sesampasta, sinaasappel, sojabonen, suiker, knoflook, knoflook, citroensap, zout, volkoren tarwemeel en wortels

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige selderijsoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, kruimige aardappel, room, selderijblad, suiker, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Gedroogdevruchten-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige wortelsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kruimige aardappel, peterselie, room, suiker, ui, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige venkelsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kruimige aardappel, pernod, ricard, room, suiker, ui, venkel, venkelgroen, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Verrassende tatin

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, cherrytomaatjes, fijne kristalsuiker, harde geitenkaas, krielaardappelen, olijfolie, oregano, ui, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolrolletjes - golabki

Ingrediënten:
boter, ei, gehakt, groente, kippenbouillon, knoflook, meel, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebakken runderlever met gebakken uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroenolie, citroenrasp, kruimige aardappel, lever, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rodewijnazijn, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Borstjtsj - minestrone alla russa

Ingrediënten:
aardappel, biet, boter, knoflook, rode biet, rundvlees, selderijhart, suiker, tomaat, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon, witte kool, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Vegetarische pom

Ingrediënten:
aromat, pomtayer, groente, groentebouillontablet, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe belle potagère - Doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Haal meer recepten op...