518 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeigroentegroentebouillonknoflookkruidenoliepaprikapeperpeterselietijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Courgettesoepje met dragon

Ingrediënten:
aardappel, courgette, groentebouillon, olijfolie, sjalotje, slagroom en verse dragon

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Ontbijt / lunch uit Boerenkool:

Stevig Ontbijt

Ingrediënten:
aardappel, boerenkoolbladeren, courgette, olijfolie, rode-wijnazijn, roomboter, sjalotje, bleekselderij en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde aubergine met groenten

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloemkool, courgette, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, courgette, olijfolie, snijbiet, spinazie, ui en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Vissoep gevolgd door gepocheerde vis

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroenolie, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, peterselie, rijst, roodbaarsfilet, sjalot, wortel en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Peulvruchtenburger met groente

Ingrediënten:
aardappel, bataat, bleekselderij, chilipoeder, courgette, ei, havermout, kikkererwten, kookvocht van peulvruchten, linzen, olijfolie, paprika, peper, pompoen, prei, rode bonen, sjalot, ui, winterwortel, witte boon, zout en zwarte bonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Lunch / bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Courgettekoekjes

Ingrediënten:
courgette, eieren, bloem, hazelnoten, koekjes, olie, ui, vastkokende aardappelen en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Bijgerecht uit Tartaar van het mes:

Bijgerechten bij tartaar

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, frietaardappel, laurierblad, olijfolie, paprika, slagroom, tomaat, ui en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Groente Sloep

Ingrediënten:
aardappels, courgette, doperwten, gehakt, groentebouillon, olijfolie, pastaschelpjes, prei, sperziebonen, bleekselderij, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en wortels

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Turlu turlu

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen piment, groene paprika, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, raapje, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ditalini, olijfolie, parmezaankorst, parmezaanse kaas, savooiekool, sperziebonen, ui, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Türlü - stoofpot van zomergroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gemberwortel, groene puntpaprika, knoflook, okra, olijfolie, rijstpilav, rode paprika, sperziebonen, tomaten, ui, vastkokende aardappel en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...