Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Petatou
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, eidooier, groene olijven, olijfolie, bladpeterselie, rode aardappel, slagroom, tijm en zachte geitenkaas
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, spinazie, tijm, ui, vlees, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Zalig zoet:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen: