Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, knoflook, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Recept uit Home made:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Alle smaken van de regenboog: