Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met pesto van rucola
- Ingrediënten:
- extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, rucola, spaghetti, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroen, courgette, ei, extra vierge olijfolie, kaas, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, pesto, peterselie, ricotta, rucola, ui, walnoten, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pannenkoeken:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Nooit meer diëten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen: