Recept uit De pastabijbel:
Penne met kip, broccoli en kaas
- Ingrediënten:
- boter, broccoli, droge witte wijn, gorgonzola, kipfilet, knoflook, panna da cucina, parmezaanse kaas, penne, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, broccoli, citroen, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Anatolië: