79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbleekselderijboterbouilloncourgettedroge witte wijngroentegroentebouillonkaasknoflookolijfoliepeperpeterseliepreirisottorijstrozemarijnsaffraantomaatuivleeswaterwitte wijnzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met groenten en kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

3 eenvoudige vervangingen voor risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bieten, bloemkool, boter, broccoli, doperwt, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, koolraap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, portobello, risotto, rondkorrelrijst, saffraan, shiitake, sperziebonen, sugarsnaps, ui, water, witte wijn, wortel, wortelgroenten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Minestrone

Ingrediënten:
ansjovis, basmatirijst, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ciderazijn, cornichons, dijonmosterd, doperwten, dragon, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, macaroni, munt, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, spinazie, tuinbonen en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Risotto met calamari en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vierge olijfolie, gedroogde rode chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijlinktvis, risottorijst, tomaat in blik, visbouillon, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Pompoenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, ongerookte pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, pompoen, risottorijst, vleesbouillon, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, palmkool, parmezaanse kaas, pesto, prei, risottorijst, seizoensgroenten, tuinboon, uien, venkel en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse borlottibonen, verse salieblaadjes, vetspek, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Snijbietsoep met linzen - minestra di coste e lenticchie

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, langkorrelige rijst, linzen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Toscaanse minestrone - minestrone alla toscana

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, gedroogde toscanellibonen, langkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene risotto - risotto verde

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, spinazie, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Soep van gekke kool

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, kool, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, ui, varkensbotten, varkensgehakt, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Minestrone

Ingrediënten:
bruine bonen, knoflook, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, savooiekool, knolselderij, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Stevige kip-knoflooksoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bonen, extra vierge-olijfolie, farro, gele ui, gerst, kaaskorst van parmezaanse kaas, kip, kippenbouillon, kippendij, kippenpoten, knoflook, laurierblad, pasta, peper, rijst, rijstnoedels, wortel en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met worteltjes en kerrie

Ingrediënten:
arboriorijst, cashewnoten, gember, kerriepoeder, koriander, kruidenbouillonblokje, kwark, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, rozijnen, sinaasappelsap, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto primavera met ham

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bieslook, doperwten, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pata negra, peper, peultjes, prei, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto primavera

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bieslook, doperwten, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, prei, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Wortelrisotto met loofpesto

Ingrediënten:
bospeen, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pistachenootjes, risottorijst, sinaasappel, ui en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Wortelrisotto met waterkers

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gember, groentebouillon, jonge wortel, knoflook, lente-ui, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, rode chilipeper, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
bouillon, kaas, knoflook, mager rookspek, marjolein, olijfolie, peterselie, prei, rijst, salie, selderij, sperziebonen, stokbrood, tomaat, witte kool en wortel

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...