603 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdragoneigroentebouillonkervelkorianderolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met verse kruiden, zuring en pecorino

Ingrediënten:
chinese bieslook, citroengras, dragon, fruitige olijfolie, knoflook, mosterdspinazie, pecorino, peper, rucola, spinazie, thaise basilicum, tom kha kai van groenten, witte knoflookbloemen, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Dungesneden stokvisfilet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bernagie, bieslook, citroensap, knoflook, olijfolie, stokvisfilet, veldsla, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomatenmousse

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, magere yoghurt, mayonaise, peper, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Tuinbonen met kruidengeitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, dragon, jonge tuinbonen, knoflook, peterselie, tijm, volle yoghurt, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met zalmforel em komkommer

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaten, witte peper, wittewijnazijn, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Presse legumes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bieslook, citroen, courgette, dille, knoflook, magere kwark, olijfolie, paprika, peper, peterselie en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Moules A L’escargot

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, koriander, limoen, mossel, naan, peterselie, rijstolie, roomboter, sjalot, witte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Magnifieke mosterd

Ingrediënten:
ale, azijn, balsamicoazijn, bieslook, dragon, engels mosterdpoeder, gedroogde dille, gedroogde dragon, geel mosterdzaad, honing, knoflook, laurier, peterselie, pils, rodewijnazijn, rozijnen, wijnazijn, worcestersaus, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Aardpeer uit de oven

Ingrediënten:
aardperen, bieslook, boter, jonge kaas, kerriepoeder, knoflook, peper, sjalotjes, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Aardappel Preisoep

Ingrediënten:
bieslook, dille, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, lente-ui, olijfolie, peper, prei en zout

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gebakken mosselen

Ingrediënten:
bieslook, boter, knoflook, laurier, mosselen, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Garnalensalade

Ingrediënten:
bieslook, garnalen, knoflook, magere yoghurt, mayonaise light, peper, peterselie, stokbrood en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...