Picknick uit Kochen für zwei:
Gekühlte Blumenkohlsuppe / Koude bloemkoolsoep
- Ingrediënten:
- bieslook, bloemige aardappels, bloemkoolroosjes, boter, citroensap, gevogeltebouillon, peper, room, sjalot, tobikko-kaviaar en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche: