704 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirode uisjalottomaattuinkruidenwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van eendenham, pecorino en munt

Ingrediënten:
chinese bieslook, eendenborst, erwtenscheuten, knoflook, lente-ui, munt, pecorino, peperkorrels, sinaasappel, tijm, veldsla, vinaigrette en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gebakken mosselen

Ingrediënten:
bieslook, boter, knoflook, laurier, mosselen, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Castellucio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, castelluccio-linzen, dille, kervel, knoflook, maldon zeezout, milde gorgonzola, olijfolie, pomodori, rode ui, rode wijnazijn, tijm en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000 kruidenvariaties

Ingrediënten:
anijs, bechamelsaus, bieslook, bouquet garni, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, kummel, nootmuskaat, peterselie, stokbrood, tijm, ui, venkelgroen, venkelzaad en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

vegetable stock

Ingrediënten:
bieslook, korianderzaad, laurier, paddestoelen, peperkorrels, zwart, peterselie, prei, selderij, steranijs, tijm, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Kaviaarlinzen Met Venkelworst

Ingrediënten:
azijn, bieslook, blauwe kaas, bleekselderij, bospeentjes, kaviaarlinzen, kumato-tomaten, kyouno-kujyouno-negiabura, laurierblad, linzen, olijfolie, peterselie, sjalotjes, tijm, tomaten, ui, venkelworstjes, water en zout

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaasdumplings

Ingrediënten:
bieslook, bloem, dragon, ei, geitenkaas, lente-ui, peterselie, queso fresco, tijm, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Walnootpaté

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broodkruim, citroensap, druivenpitolie, maïsolie, peterselie, tijm, ui, walnoten, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / noten / paté/terrine
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bieslook, bruine champignons, eekhoorntjesbrood, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bisque de crevettes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, hollandse garnalen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, saffraan, steurgarnalen, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Varkenshaasbiefstukjes met cantharellensaus

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, crème fraîche, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, room, sjalot, spitskool, tijm, varkenshaasbiefstukjes, verse cantharellen en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Savooisoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, groentebouillon, knoflook, laurier, savooiekool, sjalot en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Bagna Cauda Consommé

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, boter, druivenpitolie, knoflook, knoflookconfit, olijfolie, tijm, venusschelpjus, water, witte wijn en zoete ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Haal meer recepten op...