Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Salade van rode bietjes met zure room en sprotjes
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, olie, peper, rode biet, sjalot, sprot, zout en zure room
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- salade / groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit Elke dag lekker eten: