Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Chàteaubriand met Béarnaisesaus
- Ingrediënten:
- béarnaisesaus, boter, ossenhaas, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Buffet / snack of tussendoortje / basisrecept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]: