Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Carpaccio
- Ingrediënten:
- biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, brood, eidooier, fruit, gehakt, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van 88 Food:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Rauw:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Lunch uit Dit is geen kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: