Recept uit Het Franse bakboek:
Bugnes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, plantaardige olie, poedersuiker, rum, tafelzout en vanille-extract
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, fruit, griekse yoghurt, honing, kaneel, kristalsuiker, melk, olijfolie, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte basterdsuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Brindisa:
Diner / nagerecht uit Vol Smaak:
Recept van Miss Fromage:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:
Bij de koffie uit De grote Kleyn:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Picknick / brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jeruzalem: