Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Runderfilet met kokos
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroenschil, gember, knoflook, kokos, koriander, kurkuma, lente uitje, palmsuiker en runderfilet
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, fijne kristalsuiker, fruit, gember, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Picknick / lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Mijn Franse keuken: