830 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemboterbruine suikercitroencitroensapeikaneelknoflookkorianderlauriernootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselietijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofupannenkoekjes met rode mole

Ingrediënten:
all spice, amandelen, anchopeper, anijszaad, bruine suiker, cacaopoeder, druivenpitolie, gemalen komijn, tofu, groentebouillon, guajillopeper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, maïstortillas, mulatopeper, new mexicopeper, pasillapeper, pecannoten, pijnappelpitten, pinda's, pruimtomaten, pure chocolade, rode ui, sesamzaad, tahini, tomaten uit blik, ui, walnoten, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegan / vegetarisch / kaas
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Eendenborst met rode kool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, cranberries, eendenborst, goudreinet, jeneverbes, koekkruiden, lichtbruine suiker, peper, rode kool, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rode bietensoep - borsjtsj

Ingrediënten:
boter, knol, laurierblaadje, rode biet, rode wijnazijn, rundvlees, rundvleesbouillon, suiker, ui, verse dille, verse peterselie, witte kool, wortels, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees / groente
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met rode-uiencompote

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, melk, mont-d'or, peper, quatre épices, rode uien, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde kaaspannenkoekjes met rode mole

Ingrediënten:
all spice, amandelen, anchopeper, anijszaad, bruine suiker, cacaopoeder, cotija kaas, druivenpitolie, gemalen komijn, groentebouillon, guajillopeper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, maïstortillas, monterey jack kaas, mulatopeper, new mexicopeper, pasillapeper, pecannoten, pijnappelpitten, pinda's, pruimtomaten, pure chocolade, queso fresco, rode ui, sesamzaad, tahini, tomaten uit blik, ui, walnoten, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegetarisch / kaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van rode biet en rabarber

Ingrediënten:
ahornsiroop, bieten, fijne kristalsuiker, gemalen piment, gorgonzola, granaatappelmelasse, olijfolie, peterselie, rabarber, rode ui, sherryazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kippenlevers met rode wijn, rookspek en kersen

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kersen, kippenlevertjes, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, rookspek, runderbouillon, tijm, volle melk, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gemarineerde (rode) patrijs - perdiz en escabeche

Ingrediënten:
citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, scherp paprikapoeder, suiker, ui, oregano, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, witte-wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensvlees in rode wijn - civet de porcelet

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van rode biet, avocado en doperwten

Ingrediënten:
avocado's, bietjes, chilisaus, doperwten, doperwtenscheuten, fijne kristalsuiker, koriander, munt, olijfolie, rode ui, sherryazijn, tabasco, veldsla, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...