Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Vis met kappertjes en crême fraîche
- Ingrediënten:
- boter, citroen, crème fraîche light, kappertjes, pangasiusfilet, ui en verse peterselie
- Keuken:
- Oostenrijks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, crème fraîche, ei, fruit, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol: