Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Anguilles frites, sauce tartare - Gebakken paling met tartaarsaus
- Ingrediënten:
- bloem, ei, frituurvet, paling, paneermeel, peper, tartaarsaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De Joodse keuken: