Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Savooiekool op z'n kapucijns - cavolo verza alla cappucina
- Ingrediënten:
- ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, peper, savooiekool, verse bladpeterselie, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, gember, knoflook, kool, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: